Halloween koristeita vol. 1


Halloweenin aika lähestyy ja samoin myös isot juhlat, jotka järjestämme siskoni kanssa joka vuosi. Tänä vuonna olin tehtyt hienon siivous-leipomis-koristelu-suunnitelman, jonka voin nyt sanoa heittäneeni romukoppaan. Avopuoliso on flunssan kourissa, itse olen kärsinyt kovasta päänsärystä kaksi päivää ja käytännössä mitään tälle viikolle suunniteltuja valmisteluja ei ole tehty vielä. Noh, onneksi siskoni kanssa koristelimme jo osan taloa edellisenä viikonloppuna, joten tilanne ei ole pahin mahdollinen. 


Lidl on aina ollut hyvä paikka metsästää halloween-juhliin niin koristeita kuin herkkuja. Se ei tänäkään vuonna pettänyt minua ja ostinkin sieltä näitä karmivia silmämuna-karkkeja. Valikoimista löytyi myös perinteisiä vampyyrihampaita ja muita klassikko herkkuja.


Tämän vuoden super-yllätäjä on ollut Tokmanni. Sen Halloween koristevalikoima oli selkeästi paras ja erilainen verrattuna muiden kauppojen valikoimiin. Kuvassa oleva karkkikulho (liiketunnistimella ja äänellä varustettu) löytyi juuri sieltä. Minulle tämä oli The Löytö! Suorastaan täydellinen Halloween kulho, joka on sopivasti pelottava! Ja myönnän innostukseni kulhoa kohtaan ei millään lailla korreloi siihen faktaan, että se on vain kulho...


Loppuun nämä itse netistä löytämäni "karmaisevat" kuvat, jotka ihan omalla tulostimella tulostin. Pinterestistä ja ihan googlettamalla löytyy runsaasti ilmaisia halloween aiheisia kuvia, joilla voi pienellä budjetilla koristella.

Vol. 2 tulossa myöhemmin tällä viikolla!

2 kommenttia

  1. On teillä ollut huikeat bileet. Koristelut on todella karmivia!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Halloween on ehdottomasti paras asia syksyssä!

      Poista