Joulukoristeiden shoppailua Heinäkuussa




Monet varmaan hieraisivat silmiään nähtyään tämän artikkelin otsikon, joten avataanpas sitä vähän. Sain inspiraation tähän blogitekstiin viime viikkoisesta kirpparikierroksesta. Huomasin, että monia todella hauskoja ja kiinnostavia joulukoristeita oli myynnissä todella halvalla näin heinäkuussa. Luulen, että juhannussiivoilla tai kesäloman aloitussiivoilla on varmasti jotain tekemistä asian kanssa.

Kuvassa oleva "lumiukkotuikkualusta" oli mielestäni kaunis ja se maksoi vain kaksi euroa. Pidän siitä todella paljon, koska se on ilmava ja tietyllä tavalla herkkä koriste. Kuitenkin se on todella painavaa ja lasia, mikä on erityisen tärkeää koirataloudessa. Haluan välttää tukkoista tavaran hamstaus-fiilistä kotona. Olen ehkä katsonut liian monta jaksoa Hoarder-sarjaa.

Mielestäni on mukava shoppailla rauhassa nyt ennen kuin varsinainen sesonki ja jouluhulluus alkaa. Joskus olen huomannut tulleeni kotiin kaikenlaisen turhan koristesälän kanssa, kun olen eksynyt kaupaan joulumyynnin käynnistyttyä. On varsin mielenkiintoista, miten se kaikki kaupallinen jouluhulina voi harhauttaa yleensä varsin järkevää ihmistä ostamaan lähes roskaan verrattavaa muovia kalliilla hinnalla. Lisäksi monet "koristeet" ovat niin huonosti tehtyjä, että ne saa joulun jälkeen heittää suoraan roskiin.






Ei kommentteja