Tervetuloa blogiini!

Päätin aloittaa bloggaamisen auttaakseni muita nauttimaan arjen pienistä iloista ja juhlien valmistelusta. Itse innostun juhlien suunnittelusta ja kaikenlaisesta näpertelystä, mutta esimerkiksi äitini pitää kaikkea tälläistä lähinnä rasittavana stressin lisääjänä. Noh minä pidän sitä rentouttavana iltapuhteena samalla, kun katson netflixistä tv-sarjoja.

Toinen syy blogin aloittamiseen on omakotitalo, jonka ostimme avopuolisoni kanssa viime talvena ja jota olemme nyt koko kevään remontoineet. Neliöiden kasvettua lähes kolminkertaiseksi ei koristeita erilaisia juhlia varten ole läheskään riittävästi. Muutto kerrostalosta omakotitaloon tarkoittaa myös sitä, ettei meillä ole minkään sortin ulkokoristeita tai perinteitä ulkokoristelua varten.



Järkevänä naisena päätin hetken pohdittuani tarttua ensin suurimpaan haasteeseen, joka on tietenkin joulu. Ensimmäinen joulu omassa kodissa on ainakin minun päässäni suuri tapahtuma, jonka haluaisin näyttävän yhtä hienolta kuin Martha Stewartilla. Erilaiset sisustuslehdet ja naistenlehdet eivät suinkaan ole vähentäneet tätä "täydellisen joulun"-mielikuvaa päässäni. Noh luulen, että teen sen, minkä ehdin ja loppu saa jäädä. Olenkin päättänyt, että kaupasta saatavat oikotiet ovat täysin sallittuja ja siksi ajattelin liittää arvioita kaupasta saataviin hyviin tuotteisiin.

Toivottavasti te lukijat löydätte jotain hyödyllistä blogistani, joka helpottaa juhlafiiliksen löytämistä jo valmistelu vaiheessa!



Ei kommentteja